ktimalogic

ktimalogic

Από την Γαλλική Επανάσταση...μέχρι σήμερα... αυτοί που κόβουν κεφάλια ανθρώπων...

...τυγχάνει να είναι πάντα οι δικοί μας "σύμμαχοι". 


Από τον φίλο των Δυτικών Κεμάλ Ατατούρκ , από τους αντάρτες που πλήρωναν οι Άγγλοι , στον UCK στη Σερβία, τη Σαουδική Αραβία , τη Λιβύη, τη Συρία και την Ουκρανία ... μόνο οι "σύμμαχοι" και οι μισθοφόροι τους κόβουν συστηματικά ανθρώπινα κεφάλια για να λυγίσουν το ηθικό όσων αντιστέκονται στη Νέα Τάξη. 

Καμία βαναυσότητα δεν είδε το φως από τους "σχιζοφρενείς δικτάτορες" του πλανήτη που δεν είχαν ποτέ τα ΜΜΕ με το μέρος τους ...Όλη η χυδαιότητα και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας προέρχονται από τους "συμμάχους" του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ 

Από βομβαρδισμούς σχολείων , αποκεφαλισμούς πολιτών, μαζικές εκτελέσεις εφήβων μέχρι και κρέμασμα μωρών με καλώδια είδαμε από τις "Δημοκρατικές" Δυνάμεις. 

Το "μενού" της Νέας Τάξης περιέχει κάθε είδους αρρωστημένο τρόπο δολοφονίας ανθρώπων. Οι "καλοί σύμμαχοι" που αφάνισαν τους "κακούς" Ινδιάνους , τους "κακούς" Γιαπωνέζους , τους "κακούς" Παλαιστινίους, Ιρακινούς κλπ ... θέλουν να εξαφανίσουν και τη Ρωσική παρουσία στην Ανατολική Ουκρανία.



"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ