ktimalogic

ktimalogic

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;

Διαβάζοντας για τον Γιωτόπουλο της 17ΝΟΕ ... μαθαίνουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Ο πατέρας του ήταν φίλος του Τρότσκι! Ο Τρότσκι ήταν το μακρύ χέρι των Σιωνιστών τοκογλύφων που μαζί με τον Λένιν κύλησαν τη Ρωσία στο αίμα για να προκαλέσουν την ανατροπή του Τσάρου Νικολάου του Β' . 


Δεν είναι τυχαίο που δεν ακούμε ποτέ κάτι αρνητικό για τον Τρότσκι και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε ...σε αντίθεση με την επίθεση που γίνεται στον Στάλιν.
Ο Στάλιν είχε βάλει να δολοφονήσουν τον Τρότσκι και ίσως γι' αυτό να καταγράφηκε στους εχθρούς της Νέας Τάξης παρά το γεγονός ότι ήταν κομμουνιστής.


Ο πατέρας Γιωτόπουλος , ως φίλος της Νέας Τάξης , ήταν αντικομμουνιστής όταν ο κομμουνισμός ήταν υπό διωγμό στην Ελλάδα. Είχε μάλιστα συγχαρεί τον Ελληνικό Στρατό για τη νίκη του εναντίον των Κομμουνιστών! 


Πριν 60 χρόνια στην Ελλάδα έκανε κουμάντο το δεξί χέρι του Κίσσινγκερ και στις μέρες μας αποφασίστηκε να αναλάβει την εξουσία το αριστερό χέρι του Κίσσινγκερ. Δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικό πέρα από το γεγονός ότι οι χρήσιμοι τότε εθνικιστές ... θα αντικατασταθούν από τους χρήσιμους σήμερα διεθνιστές. Κίσσινγκερ τότε...Κίσσινγκερ και σήμερα...
Για τη σχέση του Τρότσκι με τους τραπεζίτες είχε γυριστεί ένα καλά τεκμηριωμένο ντοκιμαντέρ για λογαριασμό της κρατικής Ρωσικής τηλεόρασης το οποίο κάποτε προβλήθηκε και στην ΕΤ3 προκαλώντας παράκρουση στους επαγγελματίες για το μεροκάματο δήθεν κομμουνιστές. Ο τίτλος του "Μυστικά της Παγκόσμιας Επανάστασης. Ποος πλήρωσε τον Τρότσκι;"


Στο ντοκιμαντέρ αυτό αναφέρεται ο Αlexander Parvous που όπως και οι Rothschild ...είναι παντελώς ΑΓΝΩΣΤΟΣ στον μέσο αριστερό. Ήταν ο ενδιάμεσος των Τραπεζιτών με τους δήθεν επαναστάτες ο οποίος πέθανε πάμπλουτος όπως όλοι οι δήθεν επαναστάτες που γνωρίζουμε.
Το ρωσικό ντοκιμαντέρ με Αγγλικούς υπότιτλους μπορείτε να δείτε εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=RJ1uUCP-ja8 (Ζητείται εθελοντής να μεταφράσει τους υπότιτλους που διατίθενται σε αρχείο κειμένου txt ή doc . κατεβάζετε τους Αγγλικούς υπότιτλους από εδώ:https://www.dropbox.com/s/jg221yiemt0rp0z/en_Leo_Trotski.srt )
Αντίστοιχο επεισόδιο έχει αφιερωθεί στον Λένιν με τον τίτλο "Η ξεπουλημένη επανάσταση. Ποιος πλήρωσε τον Λένιν;"
https://www.youtube.com/watch?v=UFtkhI9vASE 

Περιττό να μιλήσουμε για το γεγονός ότι Τρότσκι, Λένιν και οι περισσότεροι Μπολσεβίκοι , όπως και οι περισσότεροι ιδρυτές των Κομμουνιστικών Κομμάτων στον πλανήτη ... ήταν και πλούσιοι και περιούσιοι με απίστευτες διασυνδέσεις στις μυστικές υπηρεσίες και άπειρη χρηματοδότηση. Επίσης αυτος που έδωσε εντολή να εκτελεστεί ολόκληρη η οικογένεια των Ρομανόφ , μαζί με τα μωρά, καθώς και αυτός που τους εκτέλεσε ... ήταν επίσης περιούσιοι ...συμπτωματικά πάντα... Μην πάει το μυαλό σας στο κακό...


Ο μύθος του αιμοβόρου Τρότσκι διατηρείται ζωντανός μέχρι τις μέρες μας από κάτι τύπους όπως ο Σαμπετάι Μπενάκι Μάτσα ...που τον βλέπουμε στη φωτογραφία ανάμεσα σε εκατομμυριούχο του ΣΥΡΙΖΑ και σε επαγγελματία καθοδηγητή κουκουλοφόρων. Τον στηρίζει το Indymedia του Soros ... (επειδή του είχε κάνει μήνυση η ΧΑ) όπως και όλους τους επαγγελματίες τρομοκράτες . 


Η Μοσάντ μάλιστα διασώζει επαγγελματίες τρομοκράτες από τυχαία σύλληψη στην Ελληνική επαρχία ...Βλέπε σχετική υπόθεση στην Ηγουμενίτσα. 




Καθόλου τυχαία, στη Δίκη της 17 Νοε, βρέθηκε να καταθέτει ένας ακόμα "περιούσιος" ο Μικαελ Λεβί. Και εντελώς τυχαία επίσης .. μαθαίνουμε ότι η 17ΝΟΕ είχε συνεργασία με τη CIA για την δολοφονία του Γουέλς που ήταν διπλός πράκτορας ...την οποία εκτέλεσαν οι ίδιοι Αμερικάνοι ...και την ευθύνη την ανέλαβε η 17ΝΟΕ ...για να αποκτήσει στο μυαλό μας ...δήθεν αριστερό αντι-αμερικανικό προφίλ. Με δικηγόρο την Κούρτοβικ ... η 17ΝΟΕ. Τι άλλο να θέλει κανείς από τη ζωή;





e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ